HEM Usta Öğreticilere Eğitim Semineri

Adapazarı Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslarda görev yapan usta öğreticilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim seminerleri düzenleniyor.

Bu seminerlerden biri Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Füsun Çağlayan tarafından verildi. Usta öğreticilerin renk, çizgi, desen yeterliliklerini geliştirmeye yönelik “Renk ve Kompozisyon” konulu seminerde teorik bilgilerin yanında kuramsal renk bilgisi ve genel kompozisyon ilkeleri uygulamalı olarak anlatıldı. İki gün süren seminer usta öğreticilerden büyük ilgi görürken, seminer sonunda kurs öğretmenlerine katılım belgesi verildi.

Kurslardan sorumlu müdür yardımcısı Sündüz Şimşek’in organize ettiği seminerle ilgili bilgi veren Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eba Müslüm Çat; “HEM bünyemizde açtığımız kurslarda görev yapan usta öğreticilerimizin mesleki bilgilerini geliştirmeyi çok önemsiyoruz. Eğitim yılı içinde sürekli olarak gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerlerinde amacımız kurslarımızın her yönden başarısını arttırmaktır. Hedefimiz, başarılı usta öğreticilerle, halkımızın arzu ettiği kursların niteliğini ve kalitesini yükselterek, vatandaşlarımıza ev ekonomilerine katkı sağlayacak, yaşamlarını kolaylaştıracak becerileri en iyi şekilde kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]