"Hedefimiz 1. Lig'e Çıkmak"

Sakarya Atlantis Su Sporları Kulübü Sualtı Hokeyi Takımı hazırlık maçında Kocaeli Su Sporları Kulübü Sualtı Hokeyi Takımını 10-2 yendi. Atlantis Sualtı Hokeyi Takımı antrenörü Cüneyt Ünver, Türkiye Sualtı Hokeyi 2 Ligi'nde oynayacakları maçlar öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye Sualtı Hokeyi 2 Ligi'nde mücadele edecek olan Sakarya Atlantis Su Sporları Kulübü Sualtı Hokeyi Takımı ENKA havuzunda oynanan hazırlık maçında Kocaeli Su Sporları Kulübü Sualtı Hokeyi Takımını 10-2 yendi.

Atlantis Sualtı Hokeyi Takımı Antrenörü Cüneyt Ünver, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligi en iyi şekilde tamamlayarak 1. Lig'e yükselmek istediklerini kaydetti. Sakarya'yı Sualtı Hokeyi'nde en iyi şekilde temsil etmek istediklerini anlatan Ünver, "Yeni bir takım olmamıza rağmen geçen yıl ligi 4. sırada tamamladık. Bu yıl hedefimiz 1. Lig'e yükselmek. Bunun için çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bunu da Kocaeli takımını farklı şekilde yenerek gösterdik" dedi.

Lig maçlarına kendi imkanlarıyla hazırlandıklarını vurgulayan Ünver, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden destek beklediklerini ifade etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]