Hazırlık Maçları Başlıyor

Ankara Kızılcahamam kampında çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, günü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla geçiriyor. Yeşil Siyahlı takımda önceki gün antrenmanda kolundan sakatlanan Şaban Adapazarı’na gönderilerek doktor kontrolüne girdi. Sol kolunun dirsek bölgesinde çatlak tespit edilen Şaban’ın tedavisine başlandı.

Öte yandan kampı ziyaret eden yöneticiler Rahmi Şengül ve Canip Kaya, takıma moral verdiler. Canip Kaya yaptığı açıklamada, çalışmaları yerinde gördüklerini ve takımın her geçen gün daha iyi duruma geldiğini söyledi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ise kampın çok iyi devam ettiğini belirterek “Bugün oynanacak olan Hasan Doğan Turnuvası maçları ile eksikleri tespit edeceğiz ve buna göre de transfer çalışmalarını hızlandıracağız. Taraftarımız merak etmesin. Lige çok iyi bir ekip olarak gireceğiz” şeklinde konuştu.

Yeşil Siyahlı takım sabah şut çalışması yaptı. Ayağındaki ağrı nedeniyle Volkan çalışmayı yarıda bırakırken önemli bir sakatlığının olmadığı açıklandı.

Bugün Marmaris Belediyespor ile Kızılcahamam stadında saat: 18.00'de ilk hazırlık maçını oynayacak olan futbolcularımız, sıcak kamp günlerini bol su ve sulu gıdalar yiyerek geçiriyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]