Hayvanseverler, sahipsiz sokak hayvanlarını besliyor

Sakarya’daki gönüllü hayvanseverler Pazar günü 23 gönüllünün katılımı ile Karaman ve Keresteciler sitesindeki sahipsiz sokak hayvanlarını beslemeye devam ettiler.

Hayvan severlerin Canları Besleme (CANBES) adını verdikleri etkinliğe CHP Sakaya Milletvekili Engin Özkoç da katılarak destek verdi.

Hastalık başlangıcında olan sokak köpeklerinin tedavisini ise veteriner hekim Ender Er gerçekleştirdi. Etkinlikte ayrıca bir aylık annesi olmayan, yol kenarına atılmış bir yavrunun da sahiplendirilmesi yapıldı.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, sokak hayvanlarını besleme sırasında gönüllü hayvan severlerle görüşerek hayvan severlerin isteklerini ve sokak hayvanlarının durumuyla ilgili paylaşımlarını dinledi. Milletvekili Özkoç, gönüllü hayvan severlerin hem insanlar için hem de hayvanlar için büyük bir özveri ile çabaladıklarını belirterek, “Sokak hayvanlarının durumu ile ilgili olarak yerinde durum tespiti yaparak konuyu gündemde tutacağım. Sizlere yardımcı olacağım” diyerek teşekkür etti.

Gönüllü hayvan severler de Milletvekili Özkoç’a etkinliğe katılarak kendilerine destek vermesinden dolayı teşekkür ettiler.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]