"Hayır" Cevabı Hayatına Mal Oldu

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde evlenme teklifini kabul etmeyen teyzesinin kızı Nebahat Mete'yi(30) sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldüren Fahrettin P. tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Elperek Mahallesi Hami Sokak'ta çeyiz mağazası işleten Melihat Mete'yi tabancayla öldürdüğü öne sürülen Fahreddin P. (45) polisin yaptığı çalışma sonucu İzmit'te saklandığı bir evde suç aleti ile birlikte yakalandı. Fahreddin P, emniyetteki ifadesinde Mete'nin evlenme teklifini kabul etmediğini, bu sebeple öldürdüğünü söyledi. Fahreddin P., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OLAY

Önceki gün işyerine gelen Fahreddin P. ile tartışan Melehat Mete, tartışmanın ardından işyerinden çıkarak koşmaya başlamış, ancak Fahreddin P'nin tabancasından çıkan mermilerle karnından ve omzundan yaralanmıştı. ToyotaSa İlk Yardım Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılan Mete, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetmişti.

Bu arada zanlının daha önce iki cinayet işlediği belirlendi. 1999 yılında ikinci cinayetini işleyen Fahrettin P. 2003 yılında Rahşan Affı olarak bilinen Şartlı Salıverme Yasası'ndan yararlanarak cezaevinden çıktığı öğrenildi

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]