"Hayatım boyunca milletin adamı olmaya gayret ettim"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, medya mensuplarının katılımıyla düzenlediği aday tanıtım toplantısında; “Hayatım boyunca milletin adamı olmaya gayret ettim. Vekil olsak da olmasak da halkımızın içinde, partimizin yanında olacağız. Nihayetinde her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindedir” dedi.

Yeni ve Güçlü Türkiye’nin şekilleneceği 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde 25. Dönem Milletvekilliği için, AK Parti’den Sakarya milletvekili aday adayı olan Levent Ulusoy; “20 yıldır tahsil ve iş hayatımla beraber damadı olduğum kardeşlik şehri olan Sakarya’ya gönül bağı ve sevda ile bağlıyım. Sakarya bizler bir bütünüz, nasıl ki kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa, şehrimiz içinde hayallerimiz var. Bende bu hayallerimi gerçekleştirebilmek ve millete hizmet sevdalıları kervanına katılabilmek için yaşantımda edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Yeni Türkiye‘nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek, 2023 hedefi içinSakarya’mızın heyecanını ve manevi enerjisini meclise taşımak istiyorum” diyerek hedefini dile getirdi.

\'\'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerini, sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde genç bir mühendis ve iş adamı olarak üzerime düşen görevleri ülkemiz ve Sakaryamız adına gerçekleştirmek istiyorum\'\' diyen Ulusoy; “Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın istediği dinamik ve sorumluluk sahibi gençliği inşa etmek, Sakaryamızı ekonomik ve sosyal alanlarla birlikte manevi olarak da Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek, onların sıkıntı ve isteklerini anlayabilmek, onlarla birlikte olmak, kan ağlayan Müslüman coğrafyasında gözyaşlarının dindirilmesini sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü, istikrarlı Türkiye’nin ilerlemesine dair her türlü çalışmada bulunmak hedeflerim arasındadır” dedi. Ulusoy konuşmasının devamında şunları söyledi: “Elektrik ve Elektronik Mühendisi olarak teknolojinin daha doğru kullanılması ve yeni nesilin teknoloji üreten bir nesil oluşabilmesi için tecrübelerimi halkımızla paylaşmak, yeni projeler üreten gençlik yetişmesi konusunda var gücümle çalışacağımı bilmenizi isterim. Bu göreve talip olurken sorumluluğumun farkındayım. Gün çalışma günüdür, gün birlikte olma günüdür. Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, proje üreten, sorun çözen, elini taşın altına koyan, cesaret eden, süreklilik yaratan, sadakatli davranan ve güvenini halkın iradesinden yana ortaya koyan bir vekil anlayışı ile yola çıktım. Bu zorlu süreçte Sakaryalı Ak gönüllü kardeşlerimizin dine, vatana ve millete hizmet için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Kardeşlik şehirliliğini ve Türkiye’yi daha ileriye taşımak için desteğinize ve duanıza talibim. Rabbimden bu süreci bizler ve memleket için hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyor, hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Sakarya ve Türkiye için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]