Hatunoğlu, Diğer Partilere Meydan Okudu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cem Hatunoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ev ziyaretlerine de başlayan Hatunoğlu, hanımlara projelerini anlatıyor.

Sakaya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cem Hatunoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdi. Ev toplantıları düzenleyen ve hanımlarla bir araya gelen Hatunoğlu ayrıca, gittiği bölgedeki hasta, felçli veya çok yaşlı kimseleri de evlerinde ziyaret ediyor. Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hatunoğlu, "Vatandaşla yüz yüze görüşerek, hem çalışmalarımı hem partimi anlatıyorum. Hem de onların istek ve şikayetlerini dinliyorum. Vatandaş için ne yapabilirim diye doğrudan bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Gezilerimde şehit aileleri ile gazileri de ziyaret ediyorum. Ev toplantılarında özellikle hanımların da görüşlerini dinliyorum. Onların önerilerini dikkate alıyorum" dedi.

Hatunoğlu, yaptığı toplantıların son derece verimli geçtiğini de ifade ederek, "Kim ne derse desin CHP'ye ciddi bir ilgi var. Bu ilgi de beni son derece mutlu ediyor. Seçime kadar çalışmalarımı ara vermeden sürdüreceğim" diye konuştu.

CHP İl binasında oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezinde de çalışmaların sürdüğünü kaydeden Hatunoğlu, sık sık parti yöneticileriyle bir araya gelerek, çalışmaları gözden geçirdiklerini ifade etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]