Hastaneye giden vatandaşın memnuniyeti araştırılacak

Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, kamuya bağlı hastanelerden sağlık hizmeti alan vatandaşları telefonla arayarak, hastaneden memnun kalıp kalmadıklarını soruyor.

Sekreterlik, kamuya bağlı sağlık kuruluşlarınca sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi, hizmet alan hasta memnuniyetinin ölçülmesi amacı ile kurulan çağrı merkezi Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği binasında faaliyete geçirildi.

Sakarya il genelinde faaliyet gösteren hastanelerden hizmet alan hastalardan yüzdelik dilimde rastgele seçilen hastalar çağrı merkezinden aranmaya başlandı. Sağlık hizmeti alan kişilere aldıkları sağlık hizmetine göre sorular yöneltilecek. Anketler birer aylık periyotlarda oluşturulan bir kurul tarafından değerlendirilecek aynı zamanda Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile paylaşılacak. Bu amaçla Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği\'nde özel bir birim kurularak anket yapacak personele diksiyon ve iletişim dersi verildi.

Bu arada ağrı merkezinin açılışında ilk hasta aramasını Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Salim Yıldırım yaptı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]