Hastane Bahçesindeki ATM'den 60 Bin TL Çaldılar

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Yenikent Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki bir bankaya ait ATM cihazından 60 bin TL para çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Yenikent Devlet Hastanesi'nin ana giriş kapısı yanında bulunan bir bankaya ait ATM cihazı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. Soygun olayı, ATM'den para çekmek isteyen kişilerin cihazın bozuk olduğunu bankaya iletmesiyle ortaya çıktı. Arıza ihbarını alan banka görevlileri, ATM'yi incelediklerinde kasadaki 60 bin TL civarındaki paranın çalındığını belirledi. ATM'de inceleme yapan polis, kasanın bulunduğu alanda herhangi bir bulguya rastlamadı. Soygunun ATM'nin kasa şifresinin girilmesi yoluyla yapıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Öte yandan hastane bahçesindeki ATM'nin güvenlik kulübesine uzaklığının 15 metre olduğu belirtildi. Kulübedeki güvenlik görevlisinin akşam 17:00'den sonra acil serviste görevlendirildiği öğrenildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, soygun olayının aydınlatılması için çalışma başlattı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]