Hasan Çelebi, Şehri Karış Karış Geziyor

Anavatan Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Çelebi Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte destek turlarına devam ediyor.
 
Yaptığı seçim gezilerinde her kesimden vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Çelebi, yaşlılara saygıda kusur etmiyor.
 
Gençlere, çocuklara, kadınlarımıza onların yarınlarını ilgilendirecek olan projelerini anlatıyor. Onlardan gelen soru ve yorumları dinliyor. Daha iyi şartlarda, yaşanabilir, mutlu insanların olduğu Adapazarı’nı inşa etmek için bu göreve talip olduğunu anlatan Çelebi, olumlu tepkiler karşısında daha bir istekli olarak çalışmalarına sarılıyor.
Emeklilerin Yaşaması Mücize
 
Seçim startını verdiği 26 Ocak tarihinden bugüne kadar sorumluluk alanı içerisine giren bölgenin % 90’ına yakınını birebir gezdiğini ifade eden Çelebi;
esnafın çok zor durumda olduğunu, emeklilerin ise bu şartlarda yaşamasının bir mucize olduğunu her fırsatta dile getiriyor
 
Çelebi, “Yarınların daha güzel, modern ve yaşanabilir bir kentte olmasını düşünüyorsak bunu inşa etmeye bugünden başlamalıyız”
diyor.
Su, Emlak ve ÇTV Vergilerinin Düşürülmeli
 
Yeni yerleşim bölgeleri ve yeni mahalle olan köylerimizdeki sorunları yerinde tesbit eden Çelebi, bu sorunların giderilmesine yönelik olarak projelerinin hazır olduğunu belirterek; “Yeni yerleşim bölgesinin daha cazip bir hale getirilmesi için öncelikle vatandaşlarımızın bu bölgeyi tercih eder duruma getirilmesi gerektiğini, bunun için Belediye Hizmet Birimlerinin bu bölgede koşullanmasını ve Su, Emlak ve ÇTV vergilerinin düşürülmesi gerektiğini, sosyal altyapının daha iyileştirilmesi gerektiğini” dile getiriyor.
 
Bunları yapacak bilgi ve yüreğe sahip olduğunu beyan eden Çelebi, vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor.
  
Web Adres:
www.hasancelebi.com
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]