Hasan Alişan'dan TÜMSİAD'ın projelerine destek sözü

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Şube Başkan Yardımcıları, Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, Cevdet Koç, Naim Yener, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş, Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Yılmaz Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyarette bulundu.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni hizmet ve eğitim binası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Alişan, “Bugüne kadar diğer sivil toplum örgütleri gibi TÜMSİAD’ da ilimizde bulunan işadamları arasındaki işbirliği ve iletişim faaliyetlerini güçlendirmek için gerekli olan bilgi alışverişinin yaygınlaştırılmasını sağlamış ve iç ve dış pazarlarda güvenli ve kazançlı ticaret yapabilmeleri için gerekli ortamların oluşturulmasına katkıda bulunmuştur. Esnaf ve sanatkarı temsil eden bizler ilimizin Türkiye’de ve yurtdışında tanıtımını ve ticaretini geliştirmeyi sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek projelerde destekçiniz olmaya hazırız” dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’a destekleri için teşekkür ederek, yeni hizmet ve eğitim binalarının tüm esnaf ve sanatkar adına hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]