Hasan Ali Çelik öğrencilerle buluştu

Her hafta bir okul ziyareti çerçevesinde programını sürdüren, Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik; Hacı Zehra Akkoç Lisesi\'ne ziyarette bulundu.

Okul müdürü Asım Kocataş’ı makamında ziyaret eden ve okul hakkında bilgiler alan Milletvekili Çelik ardından öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Öğretmenler; sınıfta kalma konusunu, kılık-kıyafet konusunun düzenlenerek netleştirilmesini, bir dersin haftalık 30 saati geçmemesi gereğine, kıyafet serbestliğinin sınırlarının belirlenmesinin zorluğuna, ilkokullarda spora yönelik yapılan yetenek testlerinde, beden eğitimi öğretmenlerinin aktif bir şekilde rol oynaması gereğine, bilgisayar öğretmenlerine norm kadro tahsisinin gereğine ve öğretmenlerin statüsünün daha belirgin hale getirilmesi isteğini dile getirdiler.

Vekil Dr. Hasan Ali Çelik; söylenenleri tek tek not aldırarak ilgili komisyona ve bakana bunları ileteceğini belirtti. Ardından öğrencileri sınıfta ziyaret eden Çelik onlarla sohbet etti, “Sizin adınıza sizden aldığım yetkiyle sizi TBMM de temsil ediyorum” diyen Çelik, öğrencilerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini, iyi birey olmalarını sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını salık verirken,”Siz kaliteli olmak durumundasınız, çünkü gelecek sizlerin omuzlarında yükselecektir” dedi.

Sigara ve belli saatlerden sonra satışına sınırlama getirilen alkol yasağıyla ilgili yapılan düzenlemelerin amacının sağlıklı toplumlar ortaya çıkarmak olduğunu belirten Çelik, öğrencilerden hedeflerini yüksek tutmasını istedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]