Hanlı Düğün Salonu hizmete girdi

Arifiye’nin Hanlı Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine, Arifiye Belediyesi\'ne ait Hanlı Merkez Mahallesi\'nde bulunan yaklaşık 3 bin 500 metrekare alan üzerine 500’ü kapalı 500’ü açık olmak üzere toplam bin kişi kapasiteli sosyal tesis 10 ayda tamamlanarak hizmete girdi.

7 Şubat 2013 Perşembe günü ihalesi yapılan sosyal tesis 10 ay gibi kısa bir sürede 850 bin TL harcama yapılarak tamamlandı ve Arifiyelilerin hizmetine girdi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın talebi üzerine hayata geçirerek hizmete sunduğumuz Nehir Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinden sonra, Hanlı Mahallesi\'nde ikamet eden vatandaşlarımızın da bu yönde bir talebi oldu. Vatandaşımızın düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel içerikli toplantılarını yapabilecekleri bir tesis yapmak için çalışmalarımıza başladık. Bu bölgede bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait olan 3500 m²\'lik alanda 500 kişilik kapalı, 500 kişilik açık alanda olmak üzere toplam 1000 kişi kapasiteli Hanlı Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinin ihalesini 7 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirdik. Betonarme ve Çelik Konstrüksiyon yapı tazında yapılan tesis başta Hanlı Mahallesi sakinleri olmak üzere, tüm Arifiye\'mize hizmet verecek şekilde planlandı. Düğün Salonu için şu ana kadar toplam 850 bin TL harcama yapıldı. Düğün Salonumuz şu anda vatandaşlarımızın her türlü cemiyet ve toplantılarına ev sahipliği yapabilecek durumda. Otopark sorunu olmayan salonumuz vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]