"Hanımların eli siyasete değmelidir"

AK Parti Sakarya il Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında gündüzleri saha çalışması akşamları da ev ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Yerel seçimlerde önemli görevi olan AK Parti İl Kadın kolları çalınmadık kapı bırakmamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Sakarya il Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri tüm ilçelerde çalışmalara devam etti. Arifiye, Kocaali ilçelerinde hanımlarla biraraya gelen AK Kadınlar, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı da ziyaret etti.

Amaçlarının hem kapıları hem gönülleri çalmak olduğunu söyleyen AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Arifiye, Kocaali  ilçelerinde saha çalışmasından sonra ev ziyaretlerinde bulundu.

Hatipoğlu; “Milli İradeye sahip çıkılmasında he zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bugünlerde bu çalışmalarımız çok önemli. Kadınların gücüne en çok ihtiyaç duyduğumuz bir  dönemdeyiz. Başbakanımıze
 \'Hanımların eli siyasete değmelidir, hanımlar ülkeye istikamet verendir \' sözü üzerine Ak Parti İl Kadın kolları olarak gece gündüz her zaman hazır bir ekibe sahibiz. Gece gündüz biz hanımlar el birliği ve gönül birliği ile Sakarya’da  seçimden büyük bir zaferle çıkacağız Allah’ın izniyle.” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]