Haluk Akagündüz, Ferizli'de iddialı

Ferizli ilçesinde AK Parti’den aday adayı olan ve Ferizli’ye hizmet için yola çıktığını ifade eden Haluk Akagündüz, Pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasının demokratik ortamına vurgu yaptı.

Ferizli’ye hizmet için yola çıktığını ve amacının Ferizli’yi daha ileri noktaya götürmek olduğunu ifade eden Haluk Akagündüz, “Hizmet için bu yola çıktık. Amacımız Ferizli’yi daha ileri noktaya götürecek projelerin ve çalışmaların içerisinde olmaktır. Türkiye’nin geldiği bu noktadan hareketle bizimde çorbada tuzumuzun olmasını istedik ve bu yola çıktık. Bu yolda beni destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Pazar günü yapılan temayül yoklamasını değerlendiren Akagündüz, “Pazar günü büyük bir coşku içerisinde temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Sayın İl Başkanımız Recep Uncuoğlu’nun herkese eşit ve adil duruşundan dolayı teşekkür ediyorum. Biz AK Parti olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu o gün herkese gösterdik” şeklinde ifadeler kullandı.

Akagündüz son olarak şunları kaydetti, “Uzun yıllardır dualarımızla destek verdiğimiz AK Parti ailesinin içerisinde bu kez Aday adayı olarak siyaset yapmak bizlerede nasip oldu. Gerçekleştireceğimiz ziyaretler ile ilçemizde yapmak istediğimiz çalışmalarımızı halkımıza anlatacak ve onların desteklerini isteyeceğiz” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]