Haluk Akagündüz, AKP Ferizli Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Haluk Akagündüz, Ferizli Belediye Başkanlığı İçin AKP’den Aday Adaylığı resmi başvurusunu 22.10.2013 tarihinde, saat 20.00’de yaptı.

Yüzlerce partili tarafından karşılanan ve dilekçesini İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Güneş’e takdim eden Akagündüz, konuşmasında, “ Bizler, hizmet yolunda, adaylığını ortaya koyan tüm adayları hürmetle selamlıyoruz; bu adaylık süreci, bizlerin birbirimize olan muhabbetini, sevgisini ve desteğini arttırmıştır. AK Parti yönetim felsefesine paralel olarak, demokratik bir aday adaylığı sürecinde, adaylık başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarıma bu yarışta başarılar diliyorum. Bu yarışta kaybeden yoktur, kazanan tek taraf ise Ferizli olacaktır. Tüm halkımıza, saygı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

AKP ilçe başkanlık binası önünde toplanan yüzlerce insan, Haluk Akagündüz’ü tek tek tebrik edebilmek ve ona bu zorlu yarışta başarılar dileyebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Dilekçe takdim merasimine iştirak eden partililerin ortak kanaati, Haluk Akagündüz’ün temayül yoklamalarında, diğer adaylar için ciddi bir rakip olduğu yönündeydi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]