Halil Müftüoğlu: Halkı Çaresizliğe İttiler

Mahalle ziyaretlerinin yanında köy ziyaretlerine de büyük önem veren Adapazarı il genel meclis üyeleri adayları, Halil Müftüoğlu başkanlığında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kayrancık, Acıelmalık,  İkizcemüslim ve İkizceosmaniye köylerini ziyaret eden ve köylülerin sorunlarını dinleyen Müftüoğlu , köylümüzün ürettiklerinin yok fiyatına satılmasını önlemek ve pazar bulma sorununu çözmek için çalışma yapacağını belirtti.

Taşın Altına Koyma Zamanı

Ziyaretlerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Müftüoğlu, uzun yıllar Sakarya’da yaşadığını ve Sakarya’nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Bu sorunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’nın sorunlarının çözülmesi için herkesin elini değil, gövdesini taşın altına koyma zamanı gelmiştir" dedi.

Belediyeciliğin bir ehliyet işi olduğunu ve işin ehline verilmesinin gerekli olduğunu vurgulayan Müftüoğlu, tüm sorunları çözecek bilgi ve tecrübeye sahip olduklarını söyledi.
Halkı Çaresizliğe İttiler

Son 25 yıllık belediye yönetimleri incelendiğinde gerçek hizmeti milli görüş kadrolarının verdiğini belirten Müftüoğlu, bunun kötü bir kopyası olan son 5 yıllık belediyeciliğin halkı çaresizliğe ittiğini belirtti.

Çarenin var olduğunu tekrar hatırlatan Müftüoğlu, meclis üyesi arkadaşlarına güvendiğini ve belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak yanınızdayız mesajı verdi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]