Hak ve Hakikat Partisi'nden açıklamalar

Hak ve Hakikat Partisi şair ve yazar Dursun Güneş bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.  Sakarya Kültürel ve Doğal Kaynakları Koruma Derneği  Başkanı Osman Zor ve Yönetim Kurulu üyelerini  ziyaret eden Güneş, yaptığı etkinliklerin neticesinde şunları beyan etti:

Terör olan AB, ABD ve Siyonist İsrail kendilerinden olmayanları terör ilan etmiş
Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Şair ve Yazar  Dursun Güneş: "Terör olan AB, ABD ve Siyonist İsrail kendilerinden olmayanları terör ilan etmiş. Bu konuda Türkiye teröre tam destek vererek, orta doğu projesinin eş başkanlığını yüklenip İsrailli müttefik olmayı kabul etmiştir. Terör olan PKK\'yı terör listesinden çıkararak kahraman ilan etmişler.

Arkadaşlar Türkiye terörün tam destekçisi olarak zalimin yanında yer almaktadır. Bundan dolayı Müslümanlar zarar görmektedir.İkiyüzlü davranan hükümet, büyük Kürdistan projesini tamamlamak üzere.

Bunun üzerine Hak ve Hakikat Partisi harekete geçmiştir. Bu proje Türkiye\'nin bekasına gölge düşürür, bu proje İslam alemini tarumar eder. Bu proje bir ihanet projesidir.

Hükümletin paralel yapı olarak ortaya attığı, bu projenin bir ürünüdür. Hükümetin önemle üzerinde durduğu bir paralel yapılanma var. O da Büyük Kürdistan Paralel Devlet yapılanmasıdır.

Orta doğuyu kana bulayan terör kana doymuyor, kardeşi kardeşe düşürdü kan üzerinden besleniyor. Aç kurtlar gibi Müslümanlara saldırıyorlar, ne var ne yok ellerinden alıyorlar. Bu mu sizin demokrasiniz bu mu sizin medeniyetiniz. Medeniyetiniz batsın demokrasiniz batsın laikliğiniz batsın. Sizlerden terörden başka bir şey olmaz.

İşte kıymetli kardeşlerim terörün aslı bu.

Türkiyem de söz sahibi olan terör, özelleştirme adı altında Türkiyemin bütün değerlerine el koydu.Hak ile batıl savaşı, Ruhum yedi Kudret elinde olan Allah\'a yemin ederim. Ya cihat edersiniz ya da helak olursunuz. 

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Şair ve Yazar  Dursun GÜNEŞ “Hak ile batıl savaşı, Ruhum yedi Kudret elinde olan Allah\'a yemin ederim. Ya cihat edersiniz ya da helak olursunuz. Onbir Eylül bir cihat başlangıcıdır. Onbir Eylül\'ü iyi okuyamayanlar Müslümanlara karşı harp açanlar safında yer aldı ve Müslümanlar yalnız bırakıldı, Müslümanlar aldatıldı, Müslümanlar katledildi nihayetinde şehit oldular. Demokrasi adı altında Arz-ı Mevudu kurdular, adını da büyük Kürdistan, yaşasın Tayyip Erdoğan koydular.

Siyasetçiler ve basın üç maymunu oynadılar. Bu oyunlar karşısında Müslümanlar ne yaptılar? Bu maymun oyununu yuttular. Arkadaşlar! Türkiye parçalanıp bölünmek üzere. Bu gidişat üzerine biz atağa kalktık ve Yeni Osmanlı Hareketini başlattık. Türkiye geneline yaydık teşkilat çalışmalarına başladık, çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz.

Biz bu Arz-ı Mevud oyununu bozmaya kararlıyız. Bütün dünya Müslümanlarını hilafet çatısının altında toplamaya kararlıyız. Bu kararımızdan hiç kimse bizi döndüremez. Hiç kimse bize güç yetiremez! Biz gücümüzü Allah\'tan alıyoruz ve Allah bize kâfidir diyoruz. Allahın selamı üzerinize olsun.

Hak ve Hakikat Partisi Gücünü Allah\'tan alan Allah\'ın emri üzerine zamanın deccalına karşı kurulan bir siyasi hareketin adıdır.

Hak ve Hakikat Partisi kimdir?
Hak ve Hakikat Partisi Gücünü Allah\'tan alan Allah\'ın emri üzerine zamanın deccalına karşı kurulan bir siyasi hareketin adıdır. Bölük pürçük olan İslam alemini birlik beraberliğe dirliğe kavuşturacak olan bir hareket ruhunun adıdır. 

 

 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]