Haftalık Üst Yönetim Toplantısına Elmas'ta katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Üst Yönetim Toplantısı’na katılan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, “Büyükşehir Belediyemiz ile bu zamana kadar kurumsal işbirliği içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Ortak akıl ile şehrimiz sorunlarına yapıcı çözüm önerileri getirdik” ifadelerini kullanırken; Başkan Toçoğlu, “Sayın Rektörümüz ve üniversite öğrencilerimizin talepleri bizler için her zaman önemli olmuştur. Üniversitemizin gerekliliklerini görmezden gelmek asla kabul edilemez” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, haftalık Üst Yönetim Toplantısı’nda Büyükşehir Belediyesi bürokrat ve danışmanları ile bir araya geldi. Toplantıya misafir olarak katılan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Büyükşehir Belediyemiz Kampüs ulaşım hattı konusundaki çağrımıza destek verdi. Bu zamana kadar kurumsal işbirliği içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Ortak akıl ile şehrimiz sorunlarına yapıcı çözüm önerileri getirdik. Bundan sonraki süreçte de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine destekleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Üniversiteyi ilgilendiren her konuda destek olmaya hazır olduklarının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Sayın Rektörümüz ve üniversite öğrencilerimizin talepleri bizler için her zaman önemli olmuştur.

Kampüse ulaşım konusunda gerekli önlemlerimizi aldık. İnşallah yeni güzergâh ve otobüsler ile Kampüs ulaşımını güçlendireceğiz. Üniversitemizin gerekliliklerini görmezden gelmek asla kabul edilemez. Sakarya Üniversitesi ve diğer aktörler ile şehrimizi daha iyi standartlara ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu, “Üniversitemizi ilgilendiren her konuda Sayın Rektörümüz ile istişare içerisindeyiz. Son dönemde kamuoyunda sıklıkla rastladığımız apart daireler ile ilgili üniversitemiz ile ortak çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimize değer katacak ne gibi yenilikler oluşturulabileceği ile ilgili de üniversitemizin bilimsel veri ve yöntemlerinden yararlanıyoruz. Biz şehrimizi birlikte yönetelim istiyoruz. Tüm paydaşlarımız ile geleceğin Sakarya’sını inşa etmek için çalışıyoruz. Sakarya Üniversitesi ile Sakarya için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]