Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödül

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde düzenlenen 6.Bölge İmam Hatip Liseleri Arası Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması\'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kur’ân-ı Kerîm tilavetiyle başlayan ve 11 ilden 18 öğrencinin katıldığı yarışmanın sonucunda ilk üç şöyle sıralandı:

Hafızlık Yarışması
1.Adapazarı Anadolu İHL, Ömer Faruk Mutlu
2.Eskişehir Odunpazarı Anadolu İHL, Mehmet Sefa Canbaz
3.Düzce Merkez Anadolu İHL, Hasan İşlekoğlu

Ezan Okuma 6. Bölge Yarışması

1.Eskişehir Odunpazarı Anadolu İHL, Halil İbrahim Baysan
2.Kastamonu Merkez Anadolu İHL, Oğuzhan Demircioğlu
3.Karabük Merkez Anadolu İHL, Furkan Güneş

Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışmalarının Birincilerine ödüllerini Vali Mustafa Büyük, İkincilere Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Üçüncülere Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden Eğitim Uzmanı Kenan Çetintaş verdi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere MÜSİAD Temsilcisi, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı, İl Müftüsü ve Okul Aile Birliği Başkanı; jüri üyelerine Sakarya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay; misafir okul müdürlerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaettin Dişli ve açılışta Kur’ân-ı Kerîm kârî’ine Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ödül ve plaketlerini sundular.

Yarışmanın organizatörlüğünü üstlenen Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin müdürü Kadir Gezer, yarışma nedeniyle destek veren tüm kurum, kuruluş ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ederken, Sakarya ili olarak böylesine güzel bir organizasyona evsahipliği yapmaktan büyük onur duyduklarını belirtti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]