Hacıoğlu'nda mahalle iftarı gerçekleşti

İlimizde oldukça sık rastlanan mahalle iftarlarından biri de dün akşam Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi\'nde gençlerin önderliğinde gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda mahalle gençleri 7’den 70’e herkesi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Hacıoğlu Mahallesi gençleri, Ramazan ayında mahalleliyi bir araya getirdi. Her yaştan yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programı Hacıoğlu Caddesi üzerinde bulunan tarlada yapıldı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği ve organizasyonunu tamamen mahalle gençlerinin üstlendiği iftar programında ilahiler okundu, dualar yapıldı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilerek geleneksel hale getirilen iftar programının ikincisinde de ana temasının birlik ve beraberlik olduğunu belirten organizasyon sorumlusu Orhan Bayraktaroğlu, “Geçen yıl başlattığımız iftarın bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Bu yıl iftarımıza katılan sayısı geçen yıla oranla iki katına çıktı. İnşallah bir sonraki iftar programında hedefimiz daha geniş kitleye hitap etmek olacak” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]