Hacıkışlaspor, İl Spor Müdürü Koşu'yu ziyaret etti

Hacıkışlaspor Kulübü Yönetimi, Sakarya Spor İl Müdürü Salih Koşu\'yu makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Koşu\'ya sıkıntılarını ve isteklerini belirten bir kitapçık takdim edildi. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacıkışlaspor yönetimi, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan İl Müdür Salih Koşu\'ya da teşekkürlerini ifade ettiler.

Görüşmelerden sonra Hacıkışlaspor, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

İşte o açıklamalar:

"FİFA’nın sporcu sağlığına verdiği önem, yıldız futbolcuları koruma isteği ve futbolseverlere bol gollü maçlar izletme hedefinin sporun yetenekli ve çalışkan insanlara sunulmuş bir fırsat olarak görüyoruz. Tüm bu güzel hedeflerin gerçekleşmesi için elzem olan ilk şey saha zeminidir kuşkusuz.

Kulübümüzün idman yaptığı ve müsabakalarını oynadığı sahanın dört beş futbol takımıyla ortak kullandığı bir toprak saha olduğunu düşünürsek, güzel futbol, heyecanlı taraftar ve sağlıklı sporcu hedeflerinden ne kadar uzakta olduğumuzu görebiliriz.

Oyuncularımızın birçoğunun çiftçi olmasından ve gündüz vakti çalışmasından dolayı idmanlarımızı akşam gerçekleştirebiliyoruz. Antrenman yaptığımız bu sahanın da ışıklandırma açısından oldukça zayıf olması faaliyetlerimizi olumsuz etkilemekte, bizi sadece ışığın olduğu dar bir alana sıkıştırmaktadır.

Ayrıca soyunma odalarımızın atıl durumu ve sporcularımızın duş alma imkanlarının dahi olmaması, bizleri ilkel şartlar içerisinde hapsetmekte ve gençlerimizin futboldan olan beklentilerini kırmaktadır.

Bu sebeplerle size arz ettiğimiz isteklerimizi özetleyecek olursak: Bölgedeki dört beş kulübü taşımakta zorluk çeken sahaya bir alternatif oluşturmanızdır.

Var olan sahanın da öncelikle zemininin iyileştirilmesi, soyunma odalarının kullanılabilir hale getirilmesini talep etmekteyiz.

Güzel futbolun yarısının fiziki şartlardan geçtiğini kabul etmeliyiz ki oyuncularımız gerek kondisyon olarak gerek mental olarak sahaya hazır çıkabilsin."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]