Hacıeyüpoğlu'ndan SESOB'a ziyaret

AK Parti Milletvekili aday adayı Av. Recep Hacıeyüpoğlu Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ve Yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili aday adayı Av. Recep Hacıeyüpoğlu Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret eden Hacıeyüpoğlu “Sivil toplum örgütlerini ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim amacımız güçlü bir siyasi alt yapı ile halkımıza hizmet etmektir. Mevcut görev süremizde en iyi hizmeti verebilmek adına sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız şart. SESOB Sakarya’da esnaflarımızın temsilcisi konumundadır. Esnaflarımız Sakarya’nın can damarı, ekonominin en önemli yapı taşlarından biridir. AK Parti iktidarının dayandığı ekonomik temeller, esnaflarımızın daha çok kazanması, üretmesi ve istihdam sağlaması üzerinedir. KOSGEB destekleri bunun en temel örneğidir. AK Parti iktidarından önce adı bile bilinmeyen KOSGEB, AK Kadroların siyasi iradesi ile esnafımızın her zaman yanında olmuş ve olmaya devam edecektir. Esnafımıza yönelik atılan atımlar ve reform niteliğinde ki çalışmalar herkesin malumudur. Biz çağın hızla gelişen ekonomik koşulları karşısında esnafımızın büyük markalar karşısında varlığını devam ettirmesi için gerekli çalışmaları her zaman yapmaya ve yapılanları devam ettirmeye hazırız. Esnafın hakları konusunda sayın SESOB Başkanımız Hasan Alişan’ın her zaman yanındayız” dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti Milletvekili aday adayı Av. Recep Hacıeyüpoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduk. Milletvekilliği yolunda kendisine başarılar diliyoruz. Kendileri de zaten siyasette yeni değil. Yıllardır mesleği gereği her zaman halkın ve esnaflarımızın içindedir. Kendisine milletvekilliği yolunda başarılar diliyorum. Siyasi aktörlerimizin şehrimize daha iyi hizmet etme çabaları içerisinde bizlerde üzerimize düşen görevin bilincinde olup bunun için gayret sarf ediyoruz. Önümüzdeki yeni dönemde yine Siyasi aktörlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdiğiniz bu yakınlıktan ve ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]