Hacıeyüpoğlu Ümit Dağıttı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor'da Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Diyarbakırspor karşısında aldıkları mağlubiyete rağmen, şampiyonluk yarışından kopmadıklarını ve mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Hacıeyüpoğlu,
yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor karşısında arzu etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Diyarbakırspor karşısında aldığımız mağlubiyete rağmen şampiyonluk yarışından kopmuş değiliz, mücadelemiz devam edecek. Ligde kalan son 3 maçı zaten kazanmamız gerekiyor. Her geçen gün, ligin durumu daha belirgin hale geleceğine, tam tersi olarak şu ana kadar bir belirsizlik var. Son iki haftada çok puan kaybettik. Sıkıntılı bir duruma düştük. Diyarbakırspor maçını gündemde tutmamamız gerekiyor. Bundan sonraki 3 maçı kazanmanın hesaplarını yapacağız, kendimizi de ona göre ayarlayacağız" dedi.

Yönetim olarak teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini belirterten Hacıeyüpoğlu, "Bugüne kadar bu takımı onlar buraya getirdi. 55 puanı onlar topladı. Bundan sonra da şampiyonluğu yine onlar kutlayacak. Yönetim olarak onlara güveniyoruz ve her şeyleriyle arkalarındayız. Diyarbakırspor maçını unutarak önlerindeki maçlara konsantre olmalarını istiyoruz. İkinci yarıya kazanma azmiyle çıkan bir Diyarbakırspor vardı. Diyarbakırspor ilk golden sonra ve özellikle de ikinci golde hata yapmamızdan sonra, oyuna karşı isteklerini daha da arttırdılar ve kazandılar. Dediğim gibi artık Diyarbakırspor maçını düşünmememiz gerekiyor" diye konuştu
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]