Hacıeyüpoğlu: 'Kazanmamız Gereken Bir Maç'

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, İstanbulspor maçının Turkcell Süper Lig'e yükselmek için takım olarak kazanmaları gereken çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Hacıeyüpoğlu, yaptığı açıklamada, pazar günü seyircisiz olarak yapılacak İstanbulspor maçına taraftar desteği olmadan çıkmalarının kendileri açısından bir dezavantaj olduğunu kaydetti.

İstanbulspor'un ligde iddiası kalmamasından dolayı rakip takımın rahat bir maç geçireceğini düşündüklerini ifade eden Hacıeyüpoğlu, ''Seyircisiz olması tabi bir dezavantaj. İstanbulspor'un artık ligde iddiası da kalmadığı için o anlamda maça rahat çıkacaklar. Biz de ligde kalan son üç maçı final gibi görüyoruz. O anlamda bizim için iddiasız İstanbulspor kolay değil, zor bir rakip. Çünkü maça rahat bir şekilde çıkacaklar. Kazanma azmimiz nedeniyle ciddi bir defans yapabilirler.'' dedi.

Başkan Eyüpoğlu, İstanbulspor maçını çok önemsediklerini de belirterek, ''Ligde kazanmamız gereken maçlardan biri olduğu için daha da önemsiyoruz. Sakaryaspor için kolay bir maç olmayacak ama hedefe varma açısından da kazanmayı umut ettiğimiz bir maç. Bu dengeleri ortaya koyduğumuz zaman zor bir maç olacak. Turkcell Süper Lig'e çıkmamaz için kazanmamız gereken bir maç.'' diye konuştu.

Defans oyuncusu Serkan'ın kart cezalısı olduğu Sakaryaspor'un İstanbulspor karşısına Bora, Yasin, Mehmet Uslu, Volkan, Hüseyin, Abdülkadir, Erman, Ferdi, Burak, Taner ve Orhan'dan oluşan muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]