Güvenliğin adresi JAN-EM'de yönetim değişikliği

JAN-EM, AB normlarına göre ülkemizde özel güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile özel güvenlik hizmetlerinde görevlendirilecek görevlilerin silahlı ve silahsız eğitimlerini vermek üzere 5188 sayılı kanun esaslarına göre 01 Şubat 2005 tarihinde kurulan ve Özel Güvenlik Eğitimi, Özel Güvenlik Hizmeti (fiziki koruma), Güvenlik Sistemleri ve Alarm Sistemleri hizmetleri veren bir kuruluştur.

Yürürlüğe giren 5188 sayılı Güvenlik Yasası gerekleri doğrultusunda %100 yapılanmasını tamamlayıp eğitim, güvenlik sistemleri ve alarm izleme ile alarm sistemleri alanında bölgesinde hizmet veren tek şirket konumundadır.

Sakarya’da Serdivan ve Adapazarı merkezinde olmak üzere 2 adet olan Özel Güvenlik Eğitim kurumunda temel ve yenileme eğitimleri vermektedir. Özel Güvenlik Eğitimlerini ise alanlarında uzman olan eğiticilerle vermektedir.

2005\'ten bu yana Sakarya\'da güvenlik konusunda hizmet veren JAN-EM Özel Güvenlik Şirketi\'nin yönetim kadrosunda geçtiğimiz aylarda bir değişiklik oldu. JAN-EM yoluna artık şirketin genel müdürü ve yöneticisi Mehmet Demir ile devam ediyor.

Konuyla ilgi bir açıklama yapan Mehmet Demir, "Yönetimimizde 14 Şubat 2013 tarihi itibariyle değişiklik yapılmıştır. Bu tarihten itibaren eski yönetimle ilişiğimiz kesilmiştir" dedi.

Güvenlik konusunda işlerini iyi yaptıklarını belirten Demir, "Neden JAN-EM diye soracak olursanız. Öncelikle güvenliği iyi yaptığımızı düşünüyoruz. İkincisi, kurumlar aradıklarında karşılarında bir muhattap bulacaklardır. Hızlı servis imkanı ve kaliteli hizmet sunuyoruz" diye söyledi.

http://www.jan-em.com/index.html

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]