Gürkan Uygun Kocaali'deydi...

Türk sinemasının uzun soluklu fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi’nin Memati karakteri ile efsaneleşen oyuncusu Gürkan Uygun geçtiğimiz Pazartesi günü Kocaali’ye geldi.

Kocaali yüksekokul inşaatını ziyaret eden ve başkanlık makamında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı ziyaret eden Uygun yüksekokul inşaatı konusunda “Üzerime ne düşüyor ise yapmaya hazırım” dedi.

İnşaatı ziyaret etti
Türk sinema tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin Memati karakteri ile dizinin efsaneleri arasında yer alan Gürkan Uygun geçtiğimiz Pazartesi günü Kocaali’ye geldi. Yükseokul Yaptırma ve Koruma Derneği Başkanı Engin Aşçı ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kesik ile yüksekokul inşaat sahasını ziyaret eden Uygun, dernek başkanı Engin Aşçı’dan proje ile ilgili bilgi aldı. Yaklaşık 20 dakika inşaat sahasında kalan Uygun daha sonra Kocaali Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Engin Aşçı ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kesik ile Kocaali Belediyesi’ni ziyaret eden Uygun, Başkanlık makamında Belediye Başkanı Ahmet Acar ve yüksekokul inşaatı müteahhidi Hasan Ekşi ile bir araya geldi. Bölgedeki yaşanan eğitim yatırımı eksiğinin gündem olduğu görüşmede Kocaali Yüksekokul İnşaatı konuşuldu. Projenin kısa zamanda tamamlanması ve eğitime başlanması için maddi kaynak eksikliğine dikkat çekildi. Gürkan Uygun “Kendi bölgemizin, kendi insanımızın geleceği için gerek tanıdıklarımıza gerekse tanıdıklarımız vasıtası ile onların tanıdıklarına ulaşmamız lazım. Bu eksiğin giderilmesi için üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Ayrıca ilçemizde düzenlenecek olan şenlik festival gibi organizasyonlarda elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]