Güreş müsabakalarının çekimlerini liseli öğrenciler yaptı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda 13-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Grup müsabakalarının çekimleri IMKB Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Radyo Televizyon bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Grup müsabakalarının çekimleri her yıl olduğu gibi bu yıl da IMKB Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Radyo Televizyon bölümü öğrencileri tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Turnuvaya 25 ilden sporcular katıldı. 46-54-63-76 ve 100 kilogram sıkletlerinde düzenlenen grup müsabakalarında yıldız güreşçiler üst seviyede performans sergileyebilmek için mindere çıktılar. Oldukça çekişmeli geçen ve 4 gün süren turnuvada, Radyo Televizyon bölümü şefi Zeki Beyhan rehberliğinde 11’inci sınıf öğrencileri Levent Işık, Fatih Mehmet Işık ile 10’uncu sınıf öğrencileri Kadir Karakaş ve Cengiz Tor tarafından müsabakaların çekimleri gerçekleştirildi.

4 gün boyunca süren turnuvanın çekimini başarılı bir şekilde yapan radyo televizyon bölümü öğrencileri herkes tarafından beğenildi ve takdir edildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]