Gürcistanlı Öğrencilerin Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adapazarı Erenler 50.Yıl İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak Adapazarı'na gelen Gürcistanlı öğrenci ve öğretmenler, Güneşler Lisesi ile Güneşler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Güneşler Belediyesi'nde Başkan Necdet Tömekçe tarafından karşılanan misafir öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Güneşler Belediye Başkanı Necdet Tömekçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini belirterek tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Gürcistanlı öğrenciler daha sonra Güneşler Lisesi'ni ziyaret etti. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan misafir öğrenciler yörelerinin oyunlarını sergilediler. Güneşler Lisesi Müdürü Faruk Kıral yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Okul binasını gezen ve Türk arkadaşlarıyla kalıcı dostluklar kuran Gürcistanlı öğrenciler de Sakarya'da bulundukları süre içinde kendilerine gösterilen misafirperverlikten çok etkilendiklerini söylediler.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]