Gürcistan'dan Sakarya'ya Uzanan Kardeşlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gürcistan'dan Adapazarı'na gelen 40 kişilik öğrenci ve öğretmen grubu Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Erenler 50. Yıl İlköğretim Okulu
'nun misafiri olan Gürcistan heyeti, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ile görüştü. Okul Müdürü İsmail Yaman ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin de katıldığı ziyarette konuk öğretmen ve öğrenciler Adapazarı'nda bulunmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Türkiye ile ortak tarihe ve kültüre sahip olan Gürcistan'ın dost bir ülke olduğunu belirterek, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dost bir ülkeden öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Dünya çocuklarının birbirleriyle kurdukları sıcak dostlukların uzun yıllar devam etmesi dileğinde bulunan Murat Yazıcı, ülkeler arasındaki barış ve kardeşliğin de bu bayramlar vesilesiyle daha da kuvvetlendiğini kaydetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında Adapazarı'nda çeşitli etkinliklere katılan Gürcistanlı öğrenciler arkadaşlık kurdukları Adapazarlı öğrencilerin evlerinde misafir ediliyor.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]