Gurbetçi Aile Kaza Geçirdi: 2 Yaralı

Avusturya'dan memleketleri Denizli'ye giden gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün uyuması sonucu önce bariyerlere çarptı, ardından su tahliye kanalına uçtu. Sürücü ile eşinin yaralandığı kazada çocukları yara almadan kurtuldu.

Avusturya'da yaşayan Fazlı Kılıç (49), ailesi ile birlikte tatillerini memleketleri Denizli'de geçirmek için yola çıktı. 4 kişilik Kılıç ailesi, Pamukova ilçesinde trafik kazası geçirdi.

D-650 kara yolunun Hayrettin Köyü yakınlarındaki kazada, Fazlı Kılıç'ın kullandığı 'DO 210 BY' Avusturya plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu önce bariyerlere çarptı, sonra da su tahliye kanalına uçtu. Kazada sürücü Fazlı Kılıç ile eşi Şadiye Kılıç yaralandı. Kılıç çiftinin iki çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Yaralı karı-koca olay yerine gönderilen 112 ambulanslarıyla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fazlı Kılıç, ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]