Günün gazete manşetleri

26 Şubat Salı günü bazı yerel gazetetlerinde şu başlıklar kullanılmıştır.

Sakarya Halk: "ADARAY Seferler Başlıyor "

Büyükşehir Belediyesi Şehiriçi Raylı Sistem  çalışmalarında sona gelindi. Raylı sistemin adı gerçekleştirilen anketle vatandaşlar tarafından belirlenen  "AdaRay", hizmete girmek için gün sayıyor.

Bizim Sakarya: "Fişek Esrar Operasyonu"

Operasyonda uyuşturucu tacirlerinin satışa hazır hale getirildikleri 5 bin adet "Fişek" diye tabir edilen esrarı evlerinin bahçesindeki kavak ağacının altına gömmüşler.

Yenigün: "Uslu\'ya Öfke"

Sapanca Kestanelik Mahallesi\'nde yaşayan 500 kişilik roman vatandaş kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak olan evlerinedüşük ücret verildiğini iddia ederek, çoluk-çocuk Sapanca Belediye binasına yürüyüp, önünde oturma eylemi yaptı.

Yenihaber: "Esnafa Mia Teklifi"

Dörtyol Sanayi ve çevre esnafı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnafa MİA teklifinde bulundu. İmar planı değişikliğine esnaf sıcak bakmadı.

Adapostası: "Dörtyol Çarşısına İmalat Revizyonu"

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ve SESOB Başkanı Alişan Dörtyol Sanayi Çarşısı esnafı ile buluşarak imar planı değişikliğini masaya yatırdı. Toçoğlu, esnaflara, "İsterseniz bu hal ile devam edin isterseniz planları işletmenin imalat yapmasına uygun hale getirelim" dedi

Yeni Sakarya: "Karar Esnafın"

Artvin Sanayi Sitesi\'nde esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölgenin sanayi alanı olarak mı kalacağı, yoksa merkezi ticaret alanına mı dönüştürüleceğiyle ilgili olarak kararın esnafa ait olduğunu söyledi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]