Günün gazete manşetleri

25 Şubat Pazartesi günü bazı yerel gazete manşetlerinde şu başlıklar kullanılmıştır.

Sakarya Halk: "SEDAŞ\'tan Komşu da Dertli"

SEDAŞ tarafından 10 yılı aştığı  gerekçesi ile elektrik sayacı habersiz değiştirilen bir kişi yaptığı itiraz sonucu hem parasını geri aldı, hem eski sayacını yerine taktırttı.

Yeni Sakarya: "Tüpraş Sessiz"


TÜPRAŞ Sapanca Gölü\'nden daha fazla su çekmek için  Maşukiyede yeni hat çalışmasına başladı. Hatla ilgili sorduğumuz sorulara TÜPRAŞ cevap vermekten kaçındı.

Yenigün: "Vatandaş İsyanda"

Yılbaşı İtibariyle ikiye bölünen SEDAŞ\'ın ikinci şirketi SEPAŞ da, daha ilk aydan itibaren vatandaşa kazık atmaya başladı. Aylık okunması gereken elektrik sayaçları gününden önce okunmaya başladı.

Yenihaber: "Ucuz Ete Dikkat"


Yenihaber\'in ortaya çıkardığı at eti skandalı ülke gündemine yerleşirken Adapazarı\'nda R.C\'ye ait iş yerinin haricinde 3 iş yerinde de daha at eti ile pide döner yapıldığı tespit edildi.

Adapostası: "Otomotiv Test Pistinde Havaalanı Formülü"


Karasu ilçesinde kurulması planlanan Türkiye\'nin ilk otomotiv pisti için ibre Pamukova\'ya döndü. İlçede bulunan eski havaalanına test pisti inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Bizim Sakarya: "Anket Kabusu!"

AKP\'de yerel seçim startı 10 Mart\'ta verilecek. Bu tarihten sonra Mevcut Belediye Başkanları\'nın 4 yıllık performansı ölçülecek. En belirleyici kriter ise anketler olacak.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]