Günün gazete başlıkları

3 Nisan Çarşamba günü bazı yerel gazetelerde şu başlıklar kullanılmıştır.

Adapostası: "Keleş\'in Haddi Değil"

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş\'in yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz\'u yalancılıkla suçlamasına Yavuz sert çıktı: "Bizi yalan ve yalancılıkla suçlamak kimsenin haddine değildir, hele hele CHP İl Başkanı\'nın hiç haddine değil."

Bizim Sakarya: "Arifiye\'ye Yatırım Atağı"

10 yılda yapılamayanlar, 4 yılda yapıldı. İlçe cazibe merkezi oluyor. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu 4 yılda önemli hizmetlere imza atarak ilçenin sosyal ve sportif yaşam alanlarını genişletti ve cazibe merkezi haline getirdi.

Sakarya Halk: "Santrale Ortak Tepki"

Söğütlü Beylikışla\'da kurulması planlanan doğalgaz çevrim santraline il başkanlarından sonra bir tepki de İl Genel Meclisi\'nden geldi. AK Parti ve MHP\'li üyelerin imzasını taşıyan araştırma önergesi meclis başkanlığına verilerek ilgili komisyona oybirliğiyle havale edildi.

Sakarya Yenihaber: "YGS\'de 54. Sıradayız"

YGS\'de Sakarya bu yılda iller sıralamasında ön sıralara çıkamadı. 2011\'de 49. sıraya yükselen Sakarya bu yıl 54. sıraya düştü.

Sakarya Yenigün: "Eğitimde Hüsran"

Sakarya\'da eğitimdeki başarının artması için yapılan tüm çabalar boşa çıktı. 2013 YGS sonuçlarına göre, Sakarya 81 il arasında 54. sırada yer alarak, bir kez daha hüsran yaşamış oldu.

Yeni Sakarya: "Bunun Adı İhanettir"

İl Genel Meclisi\'nin dünkü toplantısında doğalgaz çevrim santrali için AK Parti Grubu araştırma önergesi verirken, MHP Grubu ise santrali ihanet olarak yorumladı. Meclis Başkanı Yıldırım da, "Olsun ama bacaları bize gözükmesin" ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]