Günün gazete başlıkları

1 Mart Cuma günü bazı yerel gazetelerde şu başlıklar kullanılmıştır.

Sakarya Halk: "SEDAŞ\'a Bir Tepki de MHP\'li Kutluata\'dan"

SEDAŞ\'a bir tepki de MHP Milletvekili Münir Kutluata\'dan geldi. Milletvekili Kutluata, "Her gün kesinti yaşanıyor. Herkes SEDAŞ\'tan yana dertli. SEDAŞ bir tek fatura tahsilatı noktasında kusursuz çalışıyor" dedi.

Bizim Sakarya: "Çöpümüze Talip Çıktı"

Alman firması yatırım için Romanya\'yı hedef almıştı. Ali İnci ve Şaban Dişli rotayı Hendek\'e çevirmeyi başardı. Almanlar çöpümüzü beğendi. Yatırım hazırlığı başladı.

Yeni Sakarya: "28 Şubat Mağduru"

Araştırma görevlisi olarak çalıştığı 28 Şubat sürecinde eşinin başörtüsü nedeniyle baskılara dayanamayıp SAÜ\'deki görevinden istifa eden Turgay Etçibaşı, tüm hakların teminat altına alınacağı yeni bir anayasa istiyor.

Yenigün: "SEDAŞ\'ın Lisansı İptal Edilecekse Edilir"


MHP Milletvekili Münir Kutluata, muhtarlara yaptığı ziyarette, SEDAŞ konusundaki sıkıntıları duyunca, "AK Parti Milletvekilleri, Şeker Fabrikası\'nın kota sorunu gibi oyalama taktiğine başladılar. SEDAŞ\'ın lisansı iptal edilecekse edilir. Bunu dile dolamanın anlamı yok" dedi.

Yenihaber: "İsteyince Oluyor"


Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi\'nde acil servis başta olmak üzere polikliniklerde yaşanan sıkıntılar, alınan bir dizi önlemle çözülüyor. Saatlerce beklenen kuyruklar son buldu.

Adapostası: "Gayri Ciddi Açıklamalar"

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, TES-İş Mali Genel Sekreteri Sedat Çokol\'un \'SEDAŞ\'ı ezdirmeyiz\' açıklamalarına tepki gösterdi. "Bu açıklamalar gayri ciddidir. Kimsenin gündemden pay çıkartmak için gayri ciddi siyaset yapma hakkı yoktur."
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]