Güneşspor'a Almanya'dan İki Transfer

Sakarya Yenikent Güneşspor Kulübü, iki yeni oyuncuyu daha takıma transfer etti. Alman takımlarından Sakarya’ya transfer olan oyuncular imza atmaya hazırlanıyor.

Kulüp başkanı Sinan Panta ve Onursal Başkan Hayrettin Değirmenci’nin Yalovaspor Kulüp Başkanı Zeki Baş ve Genel kaptanı Rahmi Düner ile yaptığı uzun görüşmeler sonucunda A milli olan orta saha oyuncusu Nadire ve Burcu ile anlaşmaya varıldı.

Neden Sakarya'yı Tercih Ettiler?

Burcu’nun babası ve Nadire nin amcası hüviyetindeki Yalovaspor genel kaptanı Rahmi Düner, Yalovaspor’un bayan futbol branşı olmadığını, Yalovaspor kulüp başkanı Zeki Baş’ın eski Sakaryasporlu Selçuk Yiğit’in kayınpederi olduğunu, bu yüzden de Sakarya ile olan iyi ilişkiler göz önüne alındığında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teklifleri reddettiklerini ve Sakarya’ya bu futbolcuları kazandırdıklarını söyledi.

Sebep: Sıcak İlgi

Yenikent Güneşspor Kulübü Başkanı Sinan Panta her iki futbolcunun A milli olduğunu ve her Almanya’dan transfer edildiklerini açıkladı.
Panta, “Bu futbolcuların her ikisi de UEFA mini turnuvasında Sakarya’daydılar…İlimizde bulundukları süre içinde gördükleri sıcak ilgi de onların Sakarya’yı tercih etmesinde etken oldu diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Transfer Ücreti Başkan Afacan'dan

Burcu Düner’in Almanya’nın Sg Watten scheid 09 Helga, Nadire İnan Ertürk’ün de Fsc Mönch Engladbach takımlarından Güneşspor’a transfer olduğu öğrenilirken, bu transferin tüm masraflarının Hanlı Belediye Başkanı Ali Afacan tarafından karşılanacağı kaydedildi.
İmzaların, önümüzdeki hafta Hanlı Belediye Başkanı Ali Afacan’ın da katılacağı törenle atılacağı hatırlatıldı.

Sakarya Yenikent Güneşspor Kulübü Başkanı Sinan Panta, “Sakarya’ya yakışır güzel bir takım kurmak için her şeyi yapıyoruz. Bugün de bizlere bu transferi kazandıran Ali Afacan a teşekkür ediyoruz. Bu tür desteklerin de artarak sürmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]