Gümüşhane Valisi, Sakarya'da

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Karate Federasyonu’nun en önemli ulusal organizasyonlarından biri olan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası Sakarya’da başladı. Turnuvaya katılan Gümüşhane Valisi olan ve aynı zamanda Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Yusuf Mayda ve Federasyon Başkanı Esat Delihasan Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü ziyaret ederek organizasyona ev sahipliği yapan Sakarya’ya teşekkür ettiler.

40 ilden 350 sporcu


Gümüşhane Valisi olan ve aynı zamanda Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Yusuf Mayda Şampiyonaya 40’ı aşkın ilden 350’nin üzerinde sporcunun tatamiye çıktığı şampiyonanın Cumartesi günü sona ereceğini ve Pazar günü ise Mayıs ayındaki Avrupa Şampiyonası için Milli Takım seçmelerinin yapılacağını belirtti.

Vali Büyük ziyaretleri nedeniyle Gümüşhane Valisi olan ve aynı zamanda Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Yusuf Mayda’ya ve Federasyon Başkanı Delihasan’a teşekkür etti.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]