Gözüne Bıçak Saplanan Çocuğun Bir Gözü Kör Oldu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde oyuncak bebeğin saçındaki plastik tokayı bıçakla kesmeye çalışan 6 yaşındaki çocuk bıçağın gözüne saplanması sonucu bir gözü kör oldu.

Rüstemler Mahallesi'nde yaşayan Sefer ve Fatma Tepe'nin 3 çocuğundan biri olan Zafer, oyuncak bebeğin saçındaki plastik tokayı bıçakla kesmeye çalıştı. Bu esnada tokayı koparan bıçak, küçük çocuğun sağ gözüne saplandı. Gözüne saplanan bıçağı çıkaran Zafer'in ağlama sesini duyan babası oğlunu özel göz hastanesine kaldırdı. Küçük çocuk buradaki müdahalesinin ardından İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Ameliyat sonrası doktorlar küçük çocuğun sağ gözünün büyük ölçüde görme yeteneğini yitirdiğini ailesine söyledi.

"AZ DA OLSA GÖRME UMUDU VAR AMELİYAT İÇİN HAYIRSEVERLERDEN YARDIM İSTİYORUM"

Küçük çocuğun babası Sefer Tepe, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun gözünden bir kaç kez daha ameliyat olacağını belirtti. Doktorların oğlunun sağ gözünün görmesinin çok zor olduğunu ifade ettiğini kaydeden Tepe, "Doktorlar bize bir kaç kez daha ameliyat gerektiğini söylediler. İlk ameliyatında bin 500 YTL para harcadım. Ben seyyar satıcılık yaparak aileme bakmaya çalışıyorum. Hiç bir sosyal güvencem yok. Oğluma yeşil kart çıkarttım. Yeşil kart ameliyat masraflarını karşılamıyor. Oğlumun gözünün görmesi için azda olsa ümit var. Diğer ameliyatları yaptıracak gücüm yok. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]