Göztepe'nin hocası Diyadin: "Sakarya tercihi hataydı"

Spor Toto 2\'nci Lig Kırmızı Grup\'ta, İzmir\'de yaşanan stat sıkıntısı yüzünden Pazarspor\'u Sakarya Atatürk Stadı\'nda konuk eden Göztepe\'de 2-0\'lık yenilginin şaşkınlığı sürerken, teknik direktörü Metin Diyadin, Sakarya tercinin hata olduğunu söyledi.

Kardeş kulüp olan Sakaryaspor\'un yönetici ve taraftarlarına teşekkür eden Diyadin, "Bizi mükemmel ağırladılar. Ancak stadın zemini çok kötüydü. Zemin, istediğimiz futbolu oynamamıza engel oldu. Bu durum Pazarspor\'un işine yaradı" diye konuştu.

Timur\'un yokluğunda hücumda etkili olamadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "İleri uçta görev yapan bazı oyuncularımızın hala hazır olamadıklarını gördüm. Rakibe iki pozisyon verdik, ikisi de gol oldu" diye konuştu. Lider Bandırmaspor ve şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor\'un puan kaybettiği haftada büyük fırsat kaçırdıklarını sözlerine ekleyen Diyadin, "Rakiplerimizin ilerleyen haftalarda da puanlar kaybedeceğine eminim. Ama biz kazanamadıktan sonra, bir anlamı yok" ifadesini kullandı.



9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]