Göztepe-Pazarspor maçı Sakarya'da oynanacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup\'ta pazar günü İzmir\'de oynanaması gereken Göztepe-Pazarspor maçının İzmir Atatürk Stadı\'nın bakımda olması nedeniyle Sakarya Atatürk Stadı\'nda oynanacağı bildirildi.

Göztepe Kulübü\'nden yapılan açıklamada, Alsancak Stadı’nın depreme dayanıklı raporu alamaması nedeniyle kapatılmasının ardından Atatürk Stadı’nın da bakıma alındığı, bu nedenle Pazarspor\'la oynanacak karşılaşma için 2 hafta önce stat arayışına başladıkları belirtildi.

 Yeni Buca Stadı’nda oynama taleplerinin Bucaspor yönetimi tarafından kabul edilmediğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Daha sonra Manisa 19 Mayıs Stadı için Manisaspor yönetimi ile görüşmelere başladık. Manisaspor yönetiminin misafirperver yaklaşımına karşın, stadın yoğun maç programı nedeniyle Manisa 19 Mayıs Stadı’nda da bu maçı oynamamız mümkün olmadı. Alternatifler arasında değerlendirilen Kuşadası Özer Türk Stadı stat koşulları ve zemin, Balıkesir Atatürk Stadı ve Menemen Şehir Stadı güvenlik, Ödemiş Stadı ise suni çim olması gibi nedenlerle uygun bulunmadı. Bu değerlendirmelerin ardından 9 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Pazarspor’la yapacağımız maçın, bizi kendi evimizde hissettirecek, ebedi dostumuz Sakaryaspor’un mabedi olan Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanmasına karar verildi."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]