Gösteri sırasında mendilini düşürünce, gözyaşlarını tutamadı

Arifiye ilçesinde bulunan Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu anasınıfı, muhteşem bir yıl sonu gösterisi düzenledi. Gösterinin bir bölümünde, oyun sırasında elindeki mendili düşüren minik bir kız öğrenci, gözyaşları içinde gösteriyi terk etti.

Arifiye Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteride, \'Kelebekler Anasınıfı\' öğrencilerinin, öğretmenleri Elif Şirin’in öncülüğünde hazırladıklar birbirinden güzel etkinlikler, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Gösterinin bir bölümünde, elindeki mendillerden birini sallarken elinden düşüren Ecrin Itıl adlı minik öğrenci, sinirlenerek ağlamaya başladı. İzleyicileri güldüren bu duruma daha fazla dayanamayan minik öğrenci, gözyaşlarıyla gösteriyi terk etti. Daha sonra annesinin ve öğretmeninin ikna çabaları sonucu tekrar gösteriye dönen minik Ecrin, gösterinin kalan kısmını ağlayarak tamamladı.

Gösteri sonunda düzenlenen kep töreninde, minik öğrenciler kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Başarı belgelerinin de verildiği törende, bir öğrenci kendisine belge kalmayacağı korkusuyla ağlayınca, Müdür Yardımcısı Vedat Köse tarafından sakinleştirildi. Program sonunda veliler, anasınıfı öğretmeni Elif Şirin’e hediye takdim etti. Öğrencilerinden ayrılmanın hüznünü yaşayan Şirin, çok başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade ederek, hediyelerinden ve katkılarından dolayı velilere teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]