"Göremediğimiz Adapazarı" ödülleri törenle verildi

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği “Göremediğimiz Adapazarı” konulu 4’üncü Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması sonuçları belli oldu. Yarışma sonrası dereceye girenlere Deprem Kültür Müzesi’nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Ödül törenine Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbitiren, Fevzi Mahmutoğlu ve jüri üyeleri Sakarya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Servet Sezgin, Cihat Çavdar, Prof. Dr. Barbaros Gürsel katıldı.

95 fotoğrafçının katıldığı toplam 450 fotoğraf arasında ödüle layık görülenlere ödülleri törenle verildi. Yarışmada, birinci İhsan Korkut, ikinci Ahmet Zeki Okur, üçüncü Alaattin Şenol oldu. Mansiyon ödülleri ise Nevzat Yıldırım, Ercan Kurtdere ve İsmail Okur’a verilirken, SAGÜSAD Özel Ödülünü Nihat Kolunsağ, Adapazarı Belediyesi Özel Ödülünü ise Eski Sakarya Köprüsü fotoğrafı ile Ahmet Zeki Okur aldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, fotoğrafın bakmakla görmek arasında ince bir çizgi olduğunu belirterek, “Her yıl farklı fotoğraf konuları belirliyoruz. Bu yıl da Sayın Başkanımız Süleyman Dişli’nin önerisi ile ‘Göremediğimiz Adapazarı’ konulu bir yarışma düzenledik. SAGÜSAD üyeleri ile de görüşerek yarışmamızı başlattık. Bu gün de yarışmamızda ödül alanlar için bir tören düzenledik” dedi. Başkan Vekili Erol Aydın ise yaptığı konuşmada fotoğrafın önce yetenek sonra cesaret işi olduğunu belirterek, yarışmacıları Adapazarı’nın güzelliklerini fotoğraflarla ortaya çıkardıkları için tebrik etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]