Gönüllüler Kurbanlarını Afganistan'da Kesecek

Kimse Yok Mu Derneği'nin öncülüğünde başlatılan kardeşlik girişimi çerçevesinde bir araya gelen gönüllüler önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da kurbanlarını Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illerde kesecek.

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya şubesi öncülüğünde Sakarya'daki gönüllüler kurbanlarını Mardin, Diyarbakır yanı sıra Afganistan'da kesecek. Derneğin Sakarya Şube Müdürü Özcan İnan, yaptığı açıklamada, derneklerinin 44 ülkede ve yurt içinde gönüllülerin kurban kesip oradaki insanları ziyaret ettiklerini belirterek, "Sakarya Şubesi'nin öncülüğünde Sakaryalı gönüllüler Mardin ve Diyarbakır'ın yanı sıra Afganistan'da kurbanlarını kesecekler. Oradaki kardeşlerimize kendi elleriyle hem et ulaştırıp hem ziyaret edecekler. Ayrıca yine Sakaryalı gönüllülerimiz Afganistan'da kurban kesecek. Bu ülkedeki insanlarla kucaklaşacaklar. Derneğimizin gönül dostları Kurban Bayramı'nın sevinçlerini ailelerinden uzak o bölgedeki insanlarla paylaşacak." diye konuştu.

Derneğin öncülük ettiği kardeşlik girişimine büyük ilgi olduğunu kaydeden İnan, kurbanlarını Mardin, Diyarbakır ve Afganistan'da kesmek ve bu sevinci yaşamak isteyenlerin derneğin Semerciler Mahallesi İtfaiye Caddesi'nde bulunan temsilcilikle irtibat kurabileceklerini dile getirdi. İnan, şöyle konuştu: "Geçen Kurban Bayramı'nda Sakaryalı gönül dostları kurbanlarını ülke içinde ve ülke dışında kesti. Hem kardeşliğimiz pekişti hem de güzel ve farklı bir sosyal aktivite gerçekleşti. Çok güzel dostluklar ve kardeşlik köprüsü kuruldu. Bu köprüden geçmeye, bu güzel duyguya, bu yardımlaşma seferberliğine katılmak isteyenler için önümüzdeki Kurban Bayramı yeni bir fırsat."

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]