Gönül Köprüsü'nün Misafir Öğrencileri Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi uygulanacak Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Tekirdağ’dan 120 öğrenci, 1 Temmuz Çarşamba günü ilimize gelecek.

Sakarya’da beş gün kalacak olan misafir öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli gezi programları düzenlendi. 1 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde TEM Otoyolu gişelerinde karşılanacak Tekirdağlı öğrenciler için akşam saat 20.30’da Kredi Yurtlar Kurumu bahçesinde “Hoş Geldiniz” eğlencesi düzenlenecek.

1.Gün

Tekirdağ’lı öğrenciler ilimizdeki ilk günleri olan 2 Temmuz Perşembe Günü, Deprem ve Kültür Müzesi’ni gezecek, Fen Lisesi’nin yeni yerinde ağaç dikimine katılacaklar. Misafir öğrenciler daha sonra Beşköprü’yü, Sakarya Üniversite’ni ve Sapanca İlçesi’ni gezecek.

2.Gün

Gönül Köprüsü’nün misafir öğrencileri, 3 Temmuz Cuma günü Akyazı ve Hendek ilçelerine gidecek. İlçe Kaymakamlıkları ve ilçe belediyeleri tarafından ağırlanacak konuk öğrenciler tarihi ve turistik yerleri gezecekler.

3.Gün

4 Temmuz Cumartesi günü Karasu İlçesi’ne gidecek misafir öğrenciler deniz sahilinde ve şehir merkezinde gezdikten sonra ilimizin doğal güzelliklerinden biri olan Poyrazlar Gölü’nün eşsiz güzelliğini görecekler.

4.ve 5.Gün

Gönül Köprüsü Projesi gereği ilimizdeki son iki günü (5 Temmuz Pazar ve 6 Temmuz Pazartesi) mihmandar ailelerle birlikte geçirecek olan misafir öğrenciler Sakarya’nın güzelliklerini görmeye devam edecekler. Misafir öğrencilere 6 Temmuz Pazartesi akşamı kaldıkları Kredi Yurtlar Kurumu Bahçesi’nde müzikli veda gecesi düzenlenecek.

Dönüş

Gönül Köprüsü Projesi’yle Sakarya’yı tanıma fırsatı bulacak olan Tekirdağ’lı öğrenci ve öğretmenler, 7 Temmuz Salı günü sabahı ilimizden ayrılacak. 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]