Gönül Köprüsü Kurulmaya Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Gönül Köprüsü Projesi’ne bu yılda devam ediliyor.

Doğu ve Batı illeri arasında gezilerin düzenlendiği Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Tekirdağ ilinden 120 öğrenci öğretmenleriyle birlikte 1 Temmuz Çarşamba günü Sakarya’ya geldi.

İlimizde beş gün kalacak konuk öğrenciler Sakarya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek. Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalacak misafir öğrencilere; SATSO, Adapazarı Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hendek Belediyesi, Adapazarı Ticaret Borsası, Akyazı Belediyesi, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çeşitli kuruluşlar tarafından kahvaltı ve yemek ikramları yapılacak. Beş günlük programın son iki günü mihmandar aileler tarafından gezdirilecek olan Tekirdağ’lı öğrenciler 7 Temmuz Salı günü ilimizden ayrılacak.

TURKCELL firması tarafından desteklenen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında ilimizden 13 okuldan seçilen120 öğrenci de 2 Temmuz Perşembe Günü Tekirdağ iline gidecek. Gönül Köprüsü Projesi’nin iki yıldır organizasyonunu yürüten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sarık, misafir öğrencilerin ilimizde en iyi şekilde ağırlanması için her türlü hazırlığın yapıldığını belirterek, projeye destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]