Gönül Köprüsü Elçileri, Akyazı ve Hendek'teydi

Gönül Köprü Projesi kapsamında Kahramanmaraş'tan Sakarya'ya gelen öğrenciler, Akyazı ve Hendek ilçelerini gezdi. Turkcell'in sponsorluğuna Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Gönül Köprü Projesi kapsamında Kahramanmaraş'tan 245 öğrenci, Sakarya'ya geldi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal'ın rehberliğinde gezilerini sürdüren misafir öğrenciler, Akyazı ilçesine gitti. Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Kut ve Akyazı İlçe İzci Lideri Fatih Yılmaz'ın karşıladığı öğrenciler, ilk olarak Kuzuluk beldesindeki İhlas Kaplıca Evleri ve Asya Lunapark Tesisleri'nde ücretsiz ağırlandı. Lunaparkta doyasıya eğlenen öğrencilere, daha sonra paket halinde dondurma ikram edildi.

Kahramanmaraşlı öğrenciler, ardından Hendek ilçesine geçti. Hendek Belediyesi'nin misafir öğrenciler için düzenlediği pikniğe, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Ali İnci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal da katıldı. Öğrenciler, piknikte birbirinden güzel yemekler yiyip hoşça vakit geçirdi. Kahramanmaraşlı öğrencilerin kafile başkanı Eyüp Aliko ve Mustafa Paksoy, Sakarya Valisi Hüseyin Atak, ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarına gösterdikleri yakın ilgiden çok teşekkür ettiklerini söyledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]