Gönül elçileri Büyükşehir'de

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için çeşitli ülkelerden Sakarya’ya gelen öğrencilerle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için çeşitli ülkelerden Sakarya’ya gelen öğrencilerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler Genel Koordinatörü Yaşar Şahin ile Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Malezya, Ukrayna, Romanya, Tataristan ve Sırbistan’dan gelen temsilciler ve öğrenciler yer aldı.

"Emeği geçenlere teşekkür"


İl Kültür ve Turizm Müdürü Yorulmaz’dan bu yıl 11. si düzenlenecek Uluslararası Halk Oyunları Yarışması ile ilgili bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Tüm öğrencilerimize yarışmada başarılar diliyorum. Kardeşlik coğrafyası Sakaryamızda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Türkiye ve Sakarya ile ilgili görüşlerini dile getiren minik öğrenciler, ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na takdim etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]