Gizem Evler'de Son 7 Ev!

Gizem Evler, Adapazarı'nda dört mevsimin bütün güzel duygularını bir arada yaşatacak, hayatınıza bambaşka bir mutluluklar katacak daireler sunuyor.

Felsefesi her zaman en iyiyi sunmak olan Ballık Yapı ileri inşaat teknolojileri ve mimari tasarımlarına Gizem evler projesi ile  ''Kârlı Yatırım'' özelliğini de ekliyor.

Ballık Yapı, mutluluğunuzu sağlama alırken; geleceğiniz için değerli bir yatırım inşa etmeyi hedefliyor. Evinizi taşıdığınız andan başlayarak, size yükselen bir getiriyi de garanti ediyor. Çünkü Gizem Evler kaliteden ödün vermeden benzer konut projelerinin altında bir fiyatlandırma ile satışa sunuluyor. Gizem Evler bittiğinde her daire sahibi % 25'lere varan artı bir değer elde edecek. Ballık Yapı estetiğini ön planda tutan yapı felsefesiyle; 2008 yılı sonuna kadar teslim edilecek Gizem Evler şehrin kalbindeki konumu ile de hayatınıza büyük kolaylık sağlayacak...

Hem şehrin içinde olacak, hem de dışında...

Hem yeşilin içinde olacak, hem de modern hayatın içinde.

Gizem Evler size ve ailenize ideal bir yaşam alanı, huzurlu bir ortam ve iyi bir yatırım sunuyor. Şehrin karmaşasından, kalabalığından ve stresinden uzakta ama olanaklarından mahrum kalmayacak mesafede kurulan bu site size hem özlenen  bir hayat hem de kazançlı bir gelecek vaad ediyor..

Gizem Evler ile ilgili daha detaylı bilgi almak için İşte Emlak'a uğrayabilir, aklınıza takılan tüm soru işaretlerini kaldırabilirsiniz.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]