Gitar ve Ney Dinletisinde Keyifli Dakikalar Yaşadılar

Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) düzenlenen söyleşi ve müzik dinletisi öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

BİLSEM'de her hafta düzenlenen söyleşilerin bu haftaki konuğu, gitar ve ses sanatçısı Firdevs Altındaş ve ney sanatçısı Yunus Uray oldu. Sakarya'nın yetiştirdiği değerleri tanımayı ve farklı meslekler hakkında öğrencileri bilgilendirmeyi amaçlayan BİLSEM söyleşilerini öğrenciler her hafta büyük bir heyecanla bekliyor. Alanlarında etkin isimlerin katıldığı söyleşilerde BİLSEM öğrencileri farklı meslekleri yakından tanıyarak yetenekli oldukları alanları da keşfetme imkanı buluyorlar.

Gitar ve Ney Bir Arada

BİLSEM söyleşilerinin bu haftaki konuğu olan Firdevs Altındaş ve Yunus Uray öğrencilerin müzikle ilgili sorularını cevapladıktan sonra birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiler. Gitar ve neyin bir arada kullanıldığı müzik dinletisinde öğrenciler söylenen şarkılara eşlik ederek eğitici ve güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

BİLSEM Müdürü Sıtkı Dilmaç BİLSEM söyleşilerine katılan gitar ve ses sanatçısı Firdevs Altındaş ve Yunus Uray'a öğrencilere güzel vakit geçirmenin ötesinde eğitici bir program sundukları için teşekkür etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]