Girişimciler sertifikalarını aldı

Kent Konseyi, MARKA ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan 30 girişimciye sertifikaları teslim edildi.

Sakarya Kent Konseyi, MARKA ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesine önemli katkılar sağlıyor. Girişimcilik Eğitimi 5. programını başarıyla tamamlayan 30 kursiyere, sertifikaları teslim edildi. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törende konuşan MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut ve KOSGEB Şube Müdürü İsmet Yılmaz, kursiyerlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, gösterdikleri medeni cesaretten dolayı girişimci adayı kadınları tebrik etti.

Sakarya Kent Konseyi’nin şehir adına önemli projeleri desteklemeye devam edeceğini belirten Konsey Başkanı Ahmet İşgüzar, “Sertifika programına katılan kadın girişimci adaylarımızı kutluyorum. Kursiyerlerimizin vizyonlarıyla, şehrimize ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Sakaryalı girişimci adaylarımıza, sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. İşgüzar’ın konuşmasının ardından gerçekleştirilen tören ile sertifikalar sahiplerine verildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]